1e Algemene Vakschool voor meisjes aan de Boudewijnstraat / Putseplein… weet u nog???
Ik heb vele albums uit de tijd vanaf 1930 en ga deze regelmatig plaatsen.

2 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Ik ben een van de leerlingen geweest op deze school ik was 12j in 1964 en ging op 2 sept voor t eerst naar deze school,alleen mijn zus trouwde die dag,leuk moest ik verzuimen en alles inhalen.Heb dit nooit begrepen.zij is nu 75 ik was een nakomertje .
    Maar deze tijd op school heel fijn ervaren ,ook woonde ik dichtbij loopafstand of later met mijn verjaardag een fiets gekregen.
    Ik volgde de klas van etaleuse en verkoopster.heel leuk.
    De handarbeidklas vond ik leuk ben zeer creatief en gebleven,en ik vond kleding maken ook leuk opleiding voor coupeuse,had mij ook wel gelegen doch heb dit alleen voor mezelf gedaan en mij moeder.Engels ook heel goed onder de knie gekregen en het koken ook plezierig ervaren .Kortom leuke 3jaren nog even stage gelopen bij een boekhandel op woensdagmiddag vanuit school bij van der Knaap vlakbij de school ,zelf niet zo leester,maar toch als heel inspirerend ervaren .ik heb als meisjesnaam joke Verbeek,woonde in de schildstraat dus als er medeleerlingen dit herkennen zou leuk zijn te contakten evt mvg

Laatst geplaatst