Wij willen alle kijkers van Rotterdam010.nl op deze manier een prettige kerst toewensen en een voorspoedig 2018. We vinden het leuk dat u nog steeds als trouwe kijker bent blijven kijken de afgelopen 2 jaar, ondanks alle grote veranderingen die er geweest zijn. Ik hoop dat we u in 2018 weer terug mogen zien om weer verder te gaan met het raden van foto’s en bekijken van foto’s en video’s.

Danilo.

10 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Ho, ho en nog eens ho zegt onze oud-R’dam kerstman.
  Wens alle N’landse en overzeesche oud-R’dam fans a merry christmas & a happy new year !

  • Hopelijk laatste jaar van consumenten vuurwerk, voor velen is namelijk oud & nieuw helaas een vrijbrief voor vernielingen, vandalisme, bekogelen van brandweer / ambulance personeel en duizenden gewonden; mijn partner en ik vluchten dan (dit al meerdere jaren) naar Bad Bentheim (net over grens bij Oldenzaal/Duitsland), waar het altijd paix en vree is.

 • natuurlijk voor alle mensen en voor alle (oud) rotterdammers in het bijzonder een kerstgroet vanuit venlo,
  wij wensen jullie :
  iets goeds, iets
  Lekkers

  Iets geks, iets
  Gekkers

  iets aardigs, iets liefs
  maar hoe dan ook iets
  Positiefs

  veel geluk en goede
  gezondheid in het nieuwe jaar.
  ria

 • Vanuit koude Edmonton, Alberta, Canada….

  Merry Christmas and a Happy New Year!!

  Mag we nog veel mooie fotos in 2018 op dit site zien en dat we allemaal gezond blijven.

  • Same to you. Me vrinden in Ontario zeiden me gister dat het buiten bij hun in de tuin op de thermometer -37,5 graad Celsius was, dus zeer koud. Hier nu +5 graad en ik wou dat het bij ons zo koud was als in Ontario, dan hadden we binnen 2 dagen een Friese Elfstedentocht en zouen de mense op oudjaarsnacht minder vuurwerk noise maken bij
   -40 graad !

   • Ja, ijs om op te schaatsen is hier geen probleem. Het was hier in Edmonton van morgen -32c met -42c met de wind daarbij begrepen. Maar het is een droge koud; niet zo als in Nederland met de vochtigheid daarbij. Ik was een keer in December in Nederland toen het -5c met een lekkere wind was. Het voelde kouder als bij mijn thuis met -35c. Te minste hebben wij altijd zon en als het -32c is, dan is het nog wel lekker buiten.

 • Ook ik wens allen waar ook ter wereld, bij wie het maaswater nog door de aderen stroomt, een rustig uiteinde en een voorspoedig en gezond 2018

  Maak er wat van,
  Ed

Laatst geplaatst