Wat is er gebeurd met de oude website?

U heeft zich vast afgevraagd wat er met de oude website is gebeurd nadat de nieuwe website online gekomen is. Onze provider heeft afgelopen december aangegeven dat de ondersteuning eind januari zou vervallen van een bepaald softwarepakket. Dit betekende voor ons dat wij genoodzaakt waren de website grondig aan te pakken, waarvan het resultaat zichtbaar is. Alles zit op een andere plek en u zult misschien even moeten wennen aan al deze veranderingen. Om er toch voor te kunnen zorgen dat u alles kunt blijven zien zoals u dat van ons gewend bent, hebben we de oude site ook grondig aangepakt en opnieuw beschikbaar gemaakt. Na de lancering van onze nieuwe website, is de oude website compleet herzien en gecontroleerd op scripts die niet meer zouden werken per februari. We hebben de site dus iets moeten afslanken om het werkend te krijgen en te houden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de oude website niet meer interactief is. M.a.w.: het is niet meer mogelijk om reacties te plaatsen in het oude gastenboek, of reacties te lezen en te plaatsen bij oude oproepen en oude opstartfoto’s.

Hoe komt u bij de oude website?

De oude website is bereikbaar op 2 manieren. U vind de oude website op www.rotterdam010.eu en via de rubrieken bovenaan de pagina.

Nu zijn er 2 websites, wat moet ik hiermee?

De oude website hebben we online gezet zodat u toch nog kunt blijven kijken naar eerder geplaatste foto’s, video’s en andere informatie. Het is teveel om allemaal in één keer over te zetten naar de nieuwe website. Uiteindelijk is dit wel de bedoeling, dus in de toekomst zal alles van de oude website ook terug te vinden moeten zijn op de nieuwe website. Ook nadat alles overgezet is naar de nieuwe website, zal de oude website blijven bestaan voor de mensen die er graag naar kijken. Wat u wel moet weten, wij plaatsen geen updates meer op de oude website.

Heeft u toch nog vragen? of wilt u iets weten? Laat dan een reactie achter of neem eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatst geplaatst